Devan Nair Institute for Employment & Employability



Limitless possibilities for interactions

The Project


As a campus for lifelong education, a continuous path is generated to create a borderless environment open to the public. A main circulation route around a central courtyard connects the different functions within the campus, opening up to intermediate terraces and informal open spaces for greater interactions.

Awards


2013
BCA Green Mark Awards Platinum

You feel part of an active community

The open design inspires greater connections

At A Glance


Area: 30,000 m2

Location: 80 Jurong East Street 21, Singapore

Completion: 2013

Clients:
Singapore Workforce Development Agency

Scope of Work:
Architectural, CS Engineering, ME Engineering, Interior

The Challenge


The challenge was to create an urban landmark that not only engaged the campus’ potential 2,400 students but visitors and the public as well. Connecting to the Jurong Elevated Platform Network, the design seamlessly integrated the campus with its surroundings, raising awareness about its activities at the same time.